چه چیزی 
لازم است بدانیم راجع به
پانکو

پانکو نوعی پودر سوخاری پوسته پوسته است. معمولاً در غذاهای آسیایی استفاده می شود، اگرچه در آشپزی غربی محبوب تر شده و به طور گسترده ای در دسترس است. چیزی که آن را از آرد سوخاری استاندارد متمایز می کند، بافت آن و نوع نانی است که استفاده می شود. در حالی که آرد سوخاری را می توان با استفاده از انواع مختلف نان تهیه کرد، پانکو با استفاده از نان سفید تهیه می شود. دو نوع پانکو وجود دارد: پانکو سفید که از نان سفید بدون پوسته تهیه می شود و پانکو تان که از کل نان تهیه می شود. نان به جای خرده نان به صورت تکه های بزرگ پردازش می شود و سپس خشک می شود. پانکو بافتی سبک، مطبوع و لطیف دارد که به ترد شدن آن در هنگام پخت کمک می کند. بافت پانکو آن را مخصوصاً برای غذاهای سرخ شده فوق العاده می کند زیرا روغن کمتری نسبت به آرد سوخاری جذب می کند و غذا را ترد و ترد نگه می دارد. پانکو به تنهایی عطر و طعم کمی دارد. می توان از آن به عنوان یک رویه ترد برای افزودن بافت به کاسرول های پخته شده مانند ماکارونی و پنیر، به عنوان پوشش نان برای غذاهای سرخ شده یا به عنوان چسب برای کوفته استفاده کرد. همچنین معمولاً در آشپزی ژاپنی استفاده می شود.