آیا می توانید عاشق پودر سوخاری شوید؟ من اولین بار پانکو را امتحان کردم، سوخاری درشت ژاپنی که از انواع غربی نیز ترد تر است و بنابراین ظریف ترین پوسته ها را درست می کند. همچنین به رنگ قهوه ای طلایی زرق و برق دار سرخ می شود. من مدتهاست که از پانکو برای تمام مواردم استفاده میکنم و آن را حتی نسبت به سوخاری های خانگی که با نان خوب درست میشود، برتر میدانم. در اینجا، پانکو را با آویشن، ریحان، زنجبیل و حرارت چیلی طعمدار کردهام، که باعث میشود پودر سوخاری به یک ماده واقعاً هیجانانگیز تبدیل شوند که اغلب از آن استفاده خواهید کرد.
این ترکیب ممتاز از آرد سوخاری به سبک ژاپنی که از تازه ترین غلات تهیه شده و تا حد کمال طلایی پخته شده است، با کمی تند طعم دار شده است. برای داشتن بافت و طعم متمایز به مرغ، گوشت گوساله یا سبزیجات اضافه کنید.