چه تفاوتی وجود دارد
بین پانکو و​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​پاپریکا

اکثر آرد سوخاری هایی که از قبل از فروشگاه تهیه می کنید بسیار شبیه به نوعی هستند که در خانه با برشته کردن نان و خرد کردن آن یا غلتاندن آن با وردنه درست می کنید، چه چاشنی اضافه کنید یا نه. با این حال، پانکو کمی متفاوت است و واقعاً نمی‌توان آن را در خانه درست کرد (اگرچه مطمئناً می‌توانید آرد سوخاری معمولی را جایگزین پانکو در بیشتر دستور العمل‌ها کنید – کاملاً یکسان نیست، اما به اندازه کافی نزدیک است). فریب دستورهایی را نخورید که ادعا می‌کنند جایگزین پانکو هستند و به نان یا کراکر نیاز دارند - این پانکو واقعی نیست! پانکو سبک تر، تردتر  از آرد سوخاری معمولی است. از آنجایی که پانکو سبک تر و پوسته پوسته تر از آرد سوخاری معمولی است، برای غذاهای سرخ شده مناسب است، زیرا روغن و چربی کمتری را جذب می کند و نتیجه نهایی به اندازه یک نان پز معمولی سنگین نیست. پانکو کمال است. ما همیشه یک ظرف آرد سوخاری پانکو به سبک ژاپنی را در نزدیکی خود نگه می داریم. خرده های پانکو پوسته پوسته و مانند ابر سبک هستند. آنها تقریباً روی هر چیزی که به کمی ترد کردن نیاز دارد، یک پوشش ترد ایجاد می کنند، از مرغ تا سبزیجات سوخاری و کاسرول های پخته شده.